TOKAT / PAZAR - Tokat Pazar Şehit Osman Ateş Halk Eğitimi Merkezi

Nis

İlk ve Ortaokul öğrencilerine Halk Eğitimi Merkezi kurslarının tanıtımı için görsel ağırlıklı broşür hazırlandı.

Mrt

Sanal sergimizi izlemek için TIKLAYINIZ...

Mrt

Atık malzemelerden oluşturduğumuz kütüphanemiz tüm halkımızın kullanımına açıktır.

Şbt

Tarım ve Orman Müdürlüğü toplantı salonunda Deniz Yıldız eğitmenliğinde Süt Sığırı Yetiştiriciliği kursumuz devam etmektedir.

Ock

Açık Öğretim Lisesi 2023- 2024 eğitim ve öğretim yılı 2. dönemi ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri başlamıştır.

Ock

Ara

Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yürüttüğü "Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi (ÇEDES) kapsamında verilen kurslarımız devam ediyor.

Ara

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Kas

2023-2024 eğitim ve öğretim yılı 1. dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 30 Ekim 2023 tarihinden 05 Kasım 2023 tarihi saat 23.59'a kadar uzatılmıştır.